Bohusläns pärla Restaurangrecension

Cheri-lee Göteborg

Cheri-lee är en av de krogar som ligger längs med Avenyn. Den kända paradgatan i Göteborg. Dom kallar sitt kök för “Pan-asiatiskt”. Vilket i mina ögon är många smårätter som man gärna delar runt med sina vänner runt bordet.

Adress

Kungsportsavenyn 8, 411 36 Göteborg

Området Avenyn

Bordsbokning

Ring för kontakt. Men, boka bord gör du bäst på webbsidan.

Till restaurangen hemsida

Besök restaurangens hemsida, för att kolla på menyn


Restaurang Cheri-lee

🗣 Sidan innehåller annonslänkar från samarbetspartner.

Betyg

Maten90
Service90
standard90

1= Värdelöst 😒 100= Suveränt 😊

Information

Kök:

Många olika kök, från alla världens hörn

Prisklass

Låg till medel prisklass. När konceptet började var priserna låga. Men, efter att populariteten har ökat, har priserna följt med.

Måltider:

Vardag: kväll

Lör: Öppet vid lunch till sent (sön: stängt)

Var/ plats

Från Centralstation 1 km

Från Götaplatsen 0,5 km

Cheri-lee har ett bra koncept, där man beställer in olika rätter som sedan kan delas mellan sina vänner. Detta med att dela är omdiskuterat, och jag själv är inte fanatiker av det. Men, Cheri-lee har väl tilltagna rätter och tänker till utifrån gästsammansättningen, så att alla känner att dom får det som man önskar. Så det gick hem för mig, då vi besökte restaurangen i maj 2022. Service var toppen och alla var glada. Det jag inte gillar är att det är så trångt. Man sitter väldigt många personer i de soffor som finns och utmanande att slappna av samt gå på toaletten. Men, det kanske vara var där vårt sällskap satt. Andra bord kanske har annan sammansättning.

Vi kommer definitivt återkomma till Cheri-lee. Toppensmaker och det kändes som att maten var lagad med kärlek. Bra personlig service.

[booking_product_helper shortname=”responsivgbgskruta”]

Avenyn Göteborg

Avenyn är Göteborgs Paradgata. Det är en central plats för både restaurangbesök, men också boende, då ofta Hotellboende. Avenyn ligger också nära Göteborgs många evenemang. Ullevi, Scandinavium och olika teatrar ligger bara något kvarter bort.

Hitta Hotell i närheten


Andra restauranger som kanske intresserar

Restaurangrecension från vårt besök på

La Piccola Gondola

Restaurangen La Piccola Gondola ligger vid Saluhallen, mitt i Göteborg. Maträtter från Italien. Du kan sitta utomhus för en enklare lunch eller inne i restaurangen för en full meny.

Restaurangrecension från vårt besök på

Street food market

Restaurangrecension från vårt besök på

Spanska köket

Restaurangrecension från vårt besök på

Bar minimal

BP#28

Dela gärna artikeln med dina vänner

Lämna ett svar

Denna webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida, accepterar du att vi använder cookies.  Lär dig mer

sv_SE