Musikberättelsen, Made in China, med Stefan Andersson, Kajskul 8 i Göteborg

Krogshow utöver det vanliga är känslan man får när man sitter bland publiken till showen – Made in China 2.0, med Stefan Andersson. 

Jag och mina vänner besökte Kajskjul 8 i Göteborg i januari 2023, och upplevde en fantastisk show, eller mer en musikalisk berättelse om tiden då Göteborg blev och var en stor handelsplats för handel. Mycket underhållande med lärdomar från 1700-1800 talet. Mycket skratt och med hög stämning i luften. Rekommenderas verkligen att uppleva. 

🗣 Sidan innehåller annonslänkar från samarbetspartner.

Stefan Andersson har satt upp flera olika shower kring detta tema, kring perioderna 1600-, 1700-, 1800-talet i området kring Göteborg och Bohuslän. Han är sedan tidigare känd sångare, men detta koncept med en berättande handling om denna tid startade med 90-klest på Marstrand. Det handlar om en fånge på Marstrand som var fängslad på Carlstens fästning. Dessa musikuppsättningar startade Stefan Andersson redan år 2008. Sedan har han skapat flera andra shower. 

Det finns möjlighet att köpa biljetter via Ticketmaster för denna konserten. Men, även till de andra konserterna Stefan sätter upp under året. En oförglömlig musikupplevelse är också den på Marstrand, som spelas under sommaren. Gå in och kolla om det finns biljetter, för det är väldigt populärt. 

Boka biljetter till sommaren 2023, på Marstrand för föreställningen “MARSTRANDSFÅNGE 90 KLIEST” här.

Läs mer om vad jag skrivit om Marstrand här.

BP#33

Dela gärna artikeln med dina vänner

Denna webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida, accepterar du att vi använder cookies.  Lär dig mer

sv_SE