Spaweekend på VANN Bohuslän

VANN SPA weekend med familj

Jag och min närmsta släkt besökte VANN spahotell and conference, i området kring Lysekil, i Oktober. Här skriver jag om hur det var och visar bilder från platsen, för att ge dig tips och guidning, så du kan värdera att boka din egen spaweekend. Hotellet ligger vackert vid havet och erbjuder en härlig spaupplevelse. Häng med.

VANN SPA weekend med familj

Det är enkelt att hitta till VANN hotel and Conference. Det är bara att skriva in adressen på en sökmotor så kommer det upp. Men, det var skönt att få denna skylt som guide, då man skulle svänga av huvudvägen. För att få mer detaljinformation kan du använda dig av de länkar som finns i slutet av denna artikel.

Vårt resesällskap

Vi var ett sällskap på 11 personer som åkte dit i oktober. Vi var i olika åldrar, mellan 25 år till 85 år. Jag upplevde det som att alla fick en bra upplevelse och utbyte av denna spavistelse.

Spa paketet

Vi hade beställt ett spapaket mellan lördag till söndag. Det innebar att vi hade access till spaavdelningen och fick njuta av en god middag på kvällen. Samt en frukostbuffé på söndag morgon.

VANN SPA weekend med familj

Vi var väldigt nöjda med vår vistelse. Vi badade både inomhus och utomhus i de olika poolerna, samt att några av oss hoppade i havet, men alla vågade inte. Sedan bastade vi med fin utsikt över vattnet. Det var så avkopplande och roligt att umgås med familjen och vännerna.

VANN SPA weekend med familj

Hotellrummet

Boendet var helt okej, vi hade ett vanligt standardrum med två sängar, ett badrum och en liten balkong. Det var rent och fräscht, men inget extra. Mina föräldrar hade med sig sin hund, vilket fungerade bra. De hade ett rum som var anpassat för husdjur.

Spa avdelningen

Jag kunde inte ta några bilder inne i Spaavdelningen. Men, Hotels.com har bilder som visar bra hur det ser ut, som du kan se nedan. Det var en väldigt trevlig stämning i spaavdelningen och det kändes inte allt trångt. Det fanns många alternativ att välja mellan. Olika bassänger som vara varma eller kalla. Stora och små. Det fanns också frukt och dryck som ingick, när man var inne i spaavdelningen.

Jag kan verkligen rekommendera VANN hotel and conference om ni vill ha en skön helg med spa och natur. Det är ett perfekt ställe att koppla av från stressen i vardagen och bara njuta av livet.


Hotels.com erbjuder bra priser på boende på VANN hotel and Conference. Sök här för att se efter lediga rum och priser. Nedan hittar du också bilder från VANN hotel and Conference som visar mer från Spaavdelningen etc.

VANN spa
VANN spa
VANN Hotel and Conference

Läs mer om Resmål Smögen

Läs mer om resmål Hunnebostrand

Läs mer om resmål Lysekil

BP#54

Dela gärna artikeln med dina vänner

Denna webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida, accepterar du att vi använder cookies.  Lär dig mer

sv_SE